Bellen wordt nog makkelijker TussendelijnentelefoonApp

!

De Intercollegiale telefoonlijst 2014 heeft mogelijk een plek op uw bureau gekregen. Omdat we allemaal steeds meer mobiel zijn, hebben we de telefoonnummers verwerkt tot een document welke met link direct op uw smartphone of tablet te raadplegen is.

Voordeel: direct bij de hand en altijd up to date!

Hieronder volgt de instructie hoe dit op uw apparaat te zetten. Aangezien de telefoonlijst intercollegiale nummers bevat staat de link niet op de website

U kunt de link voor de telefoon app opvragen door een mail te sturen naar g.kant@mst.nl onder vermelding van uw praktijkgegevens of vermelding van de vakgroep waar u werkt.

Instructie TussendelijnenApp op telefoon zetten

Het is mogelijk deze telefoonlijst vast te zetten op het startscherm van een tablet of een smartphone, net zoals een App. Zo kun je de telefoonlijst met 1 klik openen. Voeg deze als volgt toe aan je smartphone of tablet:

Ipad / Iphone / Ipod touch

Open de link in de nieuwsbrief met de Safari browser. Onderaan in de browser vind je een knop met ‘+’ teken of een vierkantje met pijltje (afhankelijk van de IOS versie). Klik en kies ‘Zet in beginscherm’ (Add to home screen). Je krijgt een schermpje waar je eventueel de titel kan aanpassen. Tik op ‘Voeg toe’ (Add)  en het icoontje zal op je beginscherm geplaatst worden.

Android

Open de link in de nieuwsbrief met de browser. Gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘Meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Klik op ‘ok’.

Ga vervolgens terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. In het menu dat nu verschijnt kies je voor ‘Sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/favoriet die je zojuist aangemaakt hebt.

Windows Phone

Open de link in de nieuwsbrief met de browser. Klik op ‘Meer…’ en vervolgens op ‘Aan startscherm vastmaken’. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.

Wij horen graag wat u er van vindt!